RoyalHuismanvacatures

Meubelmaker

Werken met de meest exclusieve houtsoorten, aandacht voor de kleinste details, ervaren collega’s met een gedeelde passie voor hout en luxe jachten.

Klinkt dit voor jou als de perfecte uitdaging?

Op dit moment zoeken we een Meubelmaker die zowel in de meubelmakerij als aan boord van luxe jachten de spijker op zijn kop kan slaan! In een team van een aantal vakmannen ben je gezamenlijk verantwoordelijk voor zowel de vervaardiging als het inbouwen van het luxe interieur aan boord. Iedere opdrachtgever heeft zijn eigen stijl, smaak en ideeën voor zijn of haar jacht. Dit resulteert erin dat elk interieur andere uitdagingen met zich meebrengt. Alle werkplekken zijn uitgerust met alle benodigde houtbewerkingsapparatuur en afzuiginstallaties die nodig zijn voor het nauwkeurig uitvoeren van de werkzaamheden.

Wat zijn jouw werkzaamheden? 

Natuurlijk ben jij gewoon lekker bezig met je passie! Hout!

Het vervaardigen van het interieur wordt gedaan met behulp van de door de tekenkamer geproduceerde tekeningen. Met behulp van de aanwezige houtbewerkingsmachines zal dit allemaal wat soepeler gaan. De ruimtes aan boord zijn soms wat krap en daarom is goed overleg tussen jou en je collega belangrijk. De voortgang van de werkzaamheden bespreek je met je voorman. Je let op je eigen veiligheid, maar ook op die van je collega’s en treft dus specifieke voorzorgsmaatregelen (veiligheidsaspecten, persoonlijke beschermingsmiddelen). De kwaliteit van het interieur staat altijd centraal. Je bewaakt deze kwaliteit zelf en je zorgt hierin voor orde en netheid.

Wanneer ben jij een aanvulling voor het team?

  • Je beschikt over mbo werk- en denkniveau op het gebied van interieurbouw / meubelmaker.
  • Ervaring in de wereld van houtbewerking in de luxe jachtbouw zou een mooie aanvulling zijn.
  • Je kunt creatief en nauwkeurig werken en je beschikt over een hoog verantwoordelijkheidsgevoel.
  • Door je technisch inzicht te gebruiken hou je makkelijk overzicht en signaleer je vroegtijdig mogelijke knelpunten in het bouwproces.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *