Gijs Frijlink

Inmiddels ben ik ruim vijf jaar werkzaam bij Operatiz. Samen met het team zijn we hard aan het werk voor onze klanten en ook aan de ontwikkeling van Operatiz. Een enorme uitdaging om een startend bedrijf op te zetten. Samen met Peter, Alieke en Jelmer werk ik aan het ontwikkelen en ook verbeteren van onze dienstverlening.

Uitgangspunt voor mij in ons werk is om met klanten, leveranciers en medewerkers als partners samen te werken. We begeven ons midden op dit speelveld en hebben de belangen van alle partijen af te wegen. Enorm uitdagend en spannend en iets waar ik veel energie van krijg. Van mij mag je transparantie en een kritische blik verwachten. Ik ben altijd op zoek naar verbetering en ontzorgen van de klant. Uiteraard met voldoende plezier en humor 😉

Ik woon in Kampen samen met mijn vrouw  en twee zoontjes. Om mijn energie kwijt te kunnen sport ik graag of ben ik op het water te vinden.

Je kan mij inzetten voor bedrijfskundige vraagstukken, maar ook voor coaching, persoonlijke ontwikkeling, LEAN of HR-gerelateerde zaken. Ik ben altijd bereid om onder het genot van een bakje koffie eens te kijken wat we voor elkaar kunnen betekenen. Laat het gerust weten en daag mij uit!